Thursday, January 22, 2009

HappY BirthdaY AyaH =)

----(takleh gtau tulis ape)---

Happy Birthday
Sanah Helwa
Slamat Ari Lahir

yg ke-52

---- (pon tak leh gtau tulis ape)---

ni la ayat yg ditaip n disent kepada ayah tepat jam 12malam jordan time..nak tepon ayah kul 12 mlm msia time tp ayah cam dah tido0 maka tidak mahu kacau. ayah pon tgk makin busy tiap hari, mungkin sbb nak habeskan phD yg asek diextend n mak pon dah bising2 haha coz mak dah dapat tp ayah blom lagi uhuh..

go go ayah.. ayah can do it (tiru ayat angah slalu kasi kat ct) =p


-AYAH-

insan paling istimewa dlm hidup saya
my role model forever
kalo ayah cakap je sume akan ikut
dlm strict2 ayah dlm stiap perkara pon pasti ade kebaikan tuk ktrg
time kaseh besarkan ct dlm suasana family yg happy2 belaka haha
paling best mase tym makan same2 tak kire kat umah atau kat kdai makan atau kedai mamak malam2 hee

kalo ayah bce entry ni:
ct nak cakap ct sayang ayah sangat~(infinity)
tibe2 omsick lak haha..

jgn worry about me here..ct akan jge diri elok2
ct jugak akn blaja sungguh2..

minta maap sbb suke malas haha
..
ayah tau je kan ct mmg gtu hak2..

nanti ct balik msia jgn lupe jemput ct ngn kete tu hehe
..
ALL DA BEST n Allah bless u always~

mak, along, wan, tok, ayah, dekna (missing here: angah n ct n emi uhu)

p/s: ramai kawan ct wish ayah. name kawan ct yg wish
-ninah,k.deloq,amani,faten,zimah, nela n sape2 yg tak termention-
~ayah sy kate tq2~

2 comments:

oneQirsh- said...

Pakcik Zul, samat hari bertmbh umur!!
Moga murah rezeki hendaknya.

p.s. Bangga gila ak nama 1st wish bapak kau! Nt kena soh bapak kau belanja ak mkn lol. (ha ha)

Siti Zulaikha Zulkifli said...

haha... meh r dtg umah 4 sure die masak tuk ninah.. tak yah belanja2 luar.. ayah kite masak sedap giler.. pastu bolehla ko nak cakap loghat utara kat umah ku huuhu