Wednesday, January 14, 2009

FINAL BATTLE!! YOSH



It is in remembrance of Allah that the heart finds rest

peperangan final xm system [endocrine, musculoskeletal, gastrointestinal system] akan bermula starting from 18th of jan tapi besok ade xm midterm endocrine huhu~ material yg nak baca macam byk maka kena tingkatkan lagi usaha. Teringat kata2 ustazah Salam merangkap ustazah klas tajwid ktrg. Umat Islam kena jadi tafawwuq dan tamayyuz. Kita kena berjaya dlm setiap bidang, sbb kita adlh umat nabi Muhammad yg dulunya jahil kemudian dimuliakan dgn Islam. Takleh nak jadi Muslim yg malas, "ala, cukup makan markh dah r"--erk, dulu sy salu gak ckp camtuh huhu.

'LA YUKALLIFULLAHU NAFSAN ILLA WUS3AHA'
means Allah tidak akan mmbebankan seseorang dgn sesuatu melainkan dgn apa yg dia mampu

Jadinya, ustazah kate berdosa bg kita kalo kita tak gunakan apa yg kita mampu tuk mencapai sesuatu yg sepatotnya kite boleh capai dgn usaha kita. Maka saya kena berubah demi ad-Deen. Taknak r jadi fitnah kepada agama. Yeah! umat Islam boleh!!

BITTAUFIQ WAN NAJAH KEPADA SUME

p/s: thanx mira buat kan jadual tuh~ =)

6 comments:

Noor Hanisah Bt Mohd Ishak said...

all the best dik.

akak doakan kita sama2 cemerlang, untuk Islam.

WE ARE THE CHAMPION, yosh!!!

myra kyra said...

hehe.
terharu cik zu letak gmbar tu
same2 cik zu.
blaja baik2
jgn segan2 dtg lg kamar kite.
huhu


all da best!

=)

Anonymous said...

bayekkk zulaikha

same2 kite berusaha demi ad-deen!!

::insaf mode::

^______^

Anonymous said...

we will not go down....without a fight!!

Siti Zulaikha Zulkifli said...

to kak nisah: thanx n all the best gak..smoga kita jadi permata Islam yg 'bersinar' di muka bumi ALLAH

to miss red: ehe..tanpa segan silu sy dtg nnti..wat yg terbaek dlm xm nnti.. jadual tu comel hee

to cik anonymous1: i noe who u're.. lets strive together.. thanx bg kate2 smgt hee

to miss anonymous2: yeah we will not go down w/o a fight..nice song. erk!! adekah ni cik yg dok sblh toil.. keh2

annisa said...

salam..
cikzu =)
salam ziarah..
all d best in ur exam yer..
nnt dtg sni kne dtg umah!! tarik insyirah sekali..tarik zai jugak..hihi~

selamat study yer..doakan juga km di sini..