Saturday, December 13, 2008

Bile lame tak update Blog



Memandangkan cuti amat panjang.. maka makin malasla nak terupdate blog nih.. tp harini hari terakhir cuti maka tersemangatla nak mengedit post yg dah lame tersimpan dalam draft.. cik mun pun dah bising2 btanya bile nak update.. haha..

Cuti raya haji kali ni bess sbb diserikan dgn kawan2 dari mesir yg berkunjung ke jordan. destinasi yg jarang pelajar mesir jejaki haha.. ape2pon.. i really have a good time wif them although kejap je mereka kat cni.. ukhwah yg terbina antara kami amat sy hargai..

Even sy tak byk meluangkan masa dgn dorg tapi byk pengalaman yg bile pikir2 balik nak tgelak pon ade.. time part suspen kena kacau dgn arab, time rebut2 brg time shopping, time tgk citer same2.. smuanya sweet memory.

Especially to shima..mintak maaf tertakutkan shima malam2 n accessories yg shima pilihkan pasti akn kita pakai haha.. tunggu dan lihat..

Kalo ade mase lapang lagi sila2la dtg lagi ye.. dgn tangan terbuka kami mengalukan hee..
kalo kita dtg ujung bln 1..hehe..nak kaco boleh..tau je korg nak xm haha

smoga berjumpa lagi insyaALLAH~

6 comments:

Noor Hanisah Bt Mohd Ishak said...

i found ur blog's name on FINE TISSUE.

ha ha ha..

kelakar la mu nih.

Siti Zulaikha Zulkifli said...

haha!

jumpe gak nme tuh.. bese la..i kan pminat setia tissue

biscuck said...

hehe..full nampaknye cuti hr tuu yee..asek jalan2 je..besnyee...

shinja said...

Salam Alaik,
"Daun yang serupa dari jarak yang berbeza tidak sama warnanya. Ranting yang sama dari sudut yang lain tidak serupa bentuknya."

Anonymous said...

ukhuwwah...sukar diungkap dgn kata2

^______^

Siti Zulaikha Zulkifli said...

i really do love u all my fren..hee